• +31 (0) 6 33 269 324
  • info@dailycargo.nl
  • Nederland, Pays-Bas, The Netherlands

Werkgevers

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Daily Cargo zorgt ervoor dat alle Kandidaten en Subcontractors volledig voldoen aan alle wettelijke eisen en houdt alle documentatie bij. Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans dient te krijgen, of je nou een grote of een kleine Subcontractor bent.

Indien u een opdracht hebt die een maximale lading heeft van 500KG, kunt u via ons platform sneller een keuze maken uit verschillende ZZP’ers zonder vergunningsplicht. Aangezien wij over alle gegevens van de ZZP’er beschikken die wij voordragen, kunt u met gerust hart ervan uitgaan dat u als opdrachtgever ook aan alle eisen voldoet.

Door de sterk groeiende markt en de krapte op de arbeidsmarkt is het tegenwoordig heel moeilijk om aan goede chauffeurs te komen. Een van onze belangrijkste doelen is om de kwaliteit van de Subcontractor altijd hoog te houden en om ze te helpen snel mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen en trends in de markt. Door bepaalde opdrachten te combineren kunnen zij met minder wagens meer werk verrichten waardoor de lucht ook minder vervuild wordt.

Wij willen de afstand tussen opdrachtgever en de chauffeur zo kort mogelijk houden. Tegenwoordig zijn er heel veel ZZP’ers die zelf voor een tussenpersoon werken, waardoor zij aan het einde van de maan geen cent over houden. Door de lijnen direct of heel kort te maken, kunnen wij ervoor zorgen dat de kleine ZZP’er snelle nieuwe investeringen kan doen en veel meer overhoudt aan het einde van de maand. Wij zijn van mening dat hierdoor zowel de kwaliteit van de chauffeur als de wagenpark fors verbeterd kan worden.

Alle opdrachten en plaatsingen kunnen worden voorzien van een contract die u samen met de kandidaat kunt tekenen op elk gewenst locatie via zowel een PC als een mobiel of een tablet. De contracten kunnen custom gemaakt worden zonder extra bijkomende kosten. De duur van de contract is volledig aan u, wij gaan er wel van uit dat er minimaal een maandcontract wordt afgegeven zodat we toch op maandelijkse basis werk kunnen vergaren voor onze kandidaten.

Indien er een plaatsing plaats vindt, hebt u direct de beschikking over alle gegevens van de Subcontractor. U kunt er zelfs voor kiezen om extra documenten aan te vragen die de kandidaat via de portaal kan uploaden. Hoe makkelijk is het om de chauffeurs alvast op te leiden met online cursussen en testen?

Binnen een redelijke termijn willen wij verschillende testen aanbieden aan alle kandidaten, hiermee kunnen wij bepaalde kinderziektes en foutief gedrag bij chauffeurs laten verdwijnen. Door middel van de testen kunnen zij eenmalig of op termijnbasis bepaalde testen/cursussen afleggen, waardoor zij zelf ook op hoogte zijn van de ontwikkelingen in de markt.

Als Werkgever kunt u er ook voor kiezen om uw eigen tests te laten maken.

Heeft u interesse en wilt u een vacature plaatsen en of een werkgeversaccount aanmaken, aarzel niet en registreer direct als werkgever op ons platform. Vacature/opdracht plaatsen is op dit moment volledig kosteloos.

Wij zien u graag terug op ons platform. Indien u terug wilt gaan naar de homepage klik hier

Registreer als Werkgever
Spread the love