• +31 (0) 6 33 269 324
  • info@dailycargo.nl
  • Nederland, Pays-Bas, The Netherlands

Bent u op zoek naar Chauffeurs? laat dit bericht dan niet voorbij gaan, wellicht kunt u via ons platform rechtsreeks in contact komen met zzp’ers en subcontractors.

Vind snel en eenvoudig een passende kandidaat voor uw openstaande vacature / opdracht. Geen gedoe meer met het papierwerk inzamelen bij verschillende Kandidaten. Alle benodigde gegevens en documenten van de kandidaten zijn beschikbaar op ons platform, deze gegevens zijn pas zichtbaar na een plaatsing voor een vacature/opdracht.

Iedere opdracht verdient een perfecte match met een kandidaat. Alle profielen op ons platform zijn volledig ingevuld en voldoen aan alle regels en vergunningsplichten. Het systeem biedt vele mogelijkheden zoals o.a. trainingen en tests gemaakt door zowel de Opdrachtgevers als Daily Cargo, #pakketservice, #koeltransport en #vrachtvervoerders. Voor meer informatie bent u van harte welkom om onze website te bezoeken op www.dailycargo.nl

Plaats vandaag nog uw eerste #vacature / #opdracht. Wij zien u graag terug op ons platform.

#transport #subcontracting #chauffeurs #OnlineSubcontracting #Fintech #linkedin #Postnl #DHL #coolblue #amazon #AmazonPrime #innovatie #planning #vacatures

Spread the love